Avondje stappen?

Avondje stappenEen avondje gaan stappen naar de discotheek is voor veel mensen een bron van ontspanning. Maar niet voor iedereen zo blijkt want er zijn toch wel tal van frustraties die mensen kunnen hebben tijdens zo’n avondje uit. Denk hierbij maar aan verschillende dingen zoals te vieze toiletten, te luide muziek, het zweetgeurtje dat in de lucht hangt of misschien wel een van de grootste frustraties: te zatte mensen. Uitgaan moet voor iedereen plezant blijven en daarom is er een nieuwe manier van uitgaan ontstaan: Ecstatic dancing. Je vindt er hier op http://www.e-xlipse.nl/ alles over!

Wat is Ecstatic dancing?

Vaak hebben jonge mensen meer nood aan een bewuste manier van uitgaan. Als we ons te pletter drinken tijdens een avondje uit heb je de dag daarna vaak last van een black out. Ook de avond zelf beleef je de avond niet bewust door de te grote hoeveelheid aan drank. Daarom is er een nieuwe manier van uitgaan waarbij geen drank of drugs aan te pas komt. Enkel het dansen op de muziek. Er wordt enkel bijvoorbeeld frisdrank, water en thee aangeboden om te drinken en gsm’s worden niet tevoorschijn gehaald. Enkel door middel van het dansen op de muziek dien je dus in dat gezellig sfeertje te geraken dat je normaal krijgt door het drinken. Niet eenvoudig maar het proberen waard!

Comfort zone

Deze nieuwe manier van uitgaan is niet zo eenvoudig, zeker in het begin niet en al helemaal niet als je gewend bent om een stevig potje te drinken tijdens een avondje uit. Je moet dus een beetje uit je comfort zone geraken. In het begin zal je vaak nadenken over hoe je eruit ziet, of het niet belachelijk is en of je wel in de sfeer zal geraken waar je anders in geraakt met drank. Maar de kunst is om deze gedachten los te laten en je gewoon volledig over te geven op de tonen van de muziek en je volledig te laten gaan door het dansen. Zo kom je uiteindelijk ook in die natural high.

Geen kater, wel spierpijn

Na het uittesten van een avondje Ecstatic dancing voelen mensen zich vaak alsof ze naar een therapeut zijn geweest, zowel mentaal als fysiek. Het is alvast een gezondere manier van uitgaan, want mensen hebben de dag erna geen last van een kater, hoogstens hebben ze enkel alleen een beetje spierpijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *