Besparen tijdens jouw avondje uit?

Besparen tijdens avondje uitMuziek tijdens het uitgaan of feesten is een belangrijke factor tijdens het uitgaan. Die kan immers je avond doen slagen of doen falen. Maar er zijn ook andere factoren die meespelen tot een geslaagd avondje uit. Denk maar aan de prijzen van de drank. Een te dure locatie om uit te gaan is niet fijn, want dan ben je tegen het einde van de avond blut. Maar uiteraard heb je dit ook zelf een beetje in de hand en daarom vind je hier op http://www.e-xlipse.nl/ tips hoe je kan besparen tijdens jouw avondje uit.

Koop geen al te dure drank

Drank speelt een grote rol tijdens een avondje uit maar het is tevens ook de grootste factor die bepaalt hoe duur je avondje uit wil. Wil je bijvoorbeeld de hele avond de duurste champagnes of wijnen drinken dan weet je zelf dat je een groot budget nodig hebt om de avond door te komen. Je kan even goed gaan voor de goedkopere dranken of wijnen en champagne die een goedkopere variant hebben. Uiteraard kan je ook gewoon minder drinken tijdens een avondje uit. Misschien wat minder fijn maar wel goedkoper en ook gezonder!

Neem niet te veel geld mee

Kan je eens ter plekke niet aan de drank weerstaan en vlieg je er steeds weer goed in. Bereid je zelf hier dan op voor en neem gewoon niet te veel geld mee. Als je veel geld meeneemt is het moeilijker om je eraan te houden om minder drank te kopen. Ook kan je aan mensen die je meeneemt, vragen om drank voor te schieten. Zo ga je in principe een lening aan bij je vrienden en dit zorgt er misschien voor dat je minder drankjes zal gaan bestellen, want wie staat er nu graag in schuld?

Happy hour

Heel vaak wordt er op feestjes gebruik gemaakt van een happy hour, vaak wil dit zeggen dat tijdens dit specifiek uur de drank een heel stuk goedkoper is dan tijdens de rest van de avond. Maak hier dus gretig gebruik van want de prijzen kunnen echt wel sterk verschillen waardoor je heel wat kan gaan besparen. Nog een extra tip is om een uitgaanslocatie te zoeken waarbij je geen inkomgeld dient te betalen, regelmatig wordt er inkom gevraagd en dit kan redelijk hoog oplopen. Zoek naar de juiste locatie en je bespaart jezelf al wat geld nog voor het feesten begint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *